subota, 24. travnja 2010.

Otvoreni dani NB Hobby i otvorenje Udruge ART-KLUB

Drage moje, ovaj tjedan mi je bio iznimno dekupaski ispunjen ;)

Ruzni oblaci u cetvrtak, hladan vjetar i najava pljuskova nisu me odgovorili od nauma da s Teom provedem jedan kvalitetan, kreativom ispunjen i nadasve zabavan dan. Odmah po dolasku docekale su me nasmijane Natalija i Maja iz NB Hobbyja. Pa tko se nakon srdacne dobrodoslice ne bi osjecao ugodno i dobrodoslo ;) U novim prosirenim prostorijama trgovine sada su puno preglednije i primamljivije izlozene sve one "delicije" naseg kreativnog svijeta - sablone i perlice na ulazu, scrapbooking stuff malo dalje (papiri, zenice moje drage, su pre pre pregenijalni!, naravno da sam odmah kupila jedan set od 6 papira genijalnog uzorka po cijeni od 51 kn za set). Kroz carstvo swarovski kristalica i sitnih ukrasa za cestitke, scrapbooking ili jednostavno ukrasavanje decoupage radova, dolazite do kutijica, papira od rize, vela ili klasicnog decoupage papira i onda.....WOW! carstvo salveta.....svih dezena :) na vrtuljku i kutijama, pregledno, uredno i siroko poslagano :) Eh, netko im je "ukrao" zid, pa je zato prostor prosiren i tako smo dobili vise mjesta za nase sitne opsesije :) salvete, salvete, moras skupit sve ;)

Boje, ljepila, BITUMEN, paste, sve je sada tako pregledno i dostupno da se kosarica doslovno sama puni. Artikli vam uskacu u nju i uopce nemate pojma kako se sve to stvorilo unutra ;)

U veeeeeeeeeelikoj prostoriji okupilo se sigurno preko 30ak zena i jedan MUSKI (da, da, gospodin je bio blazeni medju zenama cijeli dan ;) ). Tea je vec pokazivala kako shabby tehnikom ukrasiti kutiju, no ne bi to bila nasa Tea da ne doda jos puno korisnih savjeta koje su pcelice streberice iz prvog reda marljivo zapisivale u svoje biljeznice ;) Prava ucionica! Sto smo naucili - SVASTA, novog, lijepog i zanimljivog. Tea nam je, kao i svaki put do sada, s puno ljubavi otkrivala tajne kako postici jos bolje i ljepse efekte na nasim radovima. BITUMEN je tekao u potocima, no svi mi znamo - BITUMEN ruljz! Od sada isti mozete kupiti i u malom pakiranju po super cijeni - samo 11,50 kn! Curke moje, to vam je i vise nego dovoljno za vase radove jer ma kako ga koristili, ta bestija se mnozi u svojoj teglici. Evo imam veliku piksu a nisam se makla dalje od poklopca iz kojeg i dalje tupkam jer je boca prepuna ;)



Nakon vise od 10 sati neprekidnog ucenja, dan se priveo kraju. Umorna no radosna zbog super provedenog dana, uputila sam se odmoriti se do sutrasnjeg otvorenja.





U petak, u popodnevnim satima, sluzbeno je otvoren prostor za druzenje i radionice Udruge Art klub u Horvocanskoj 31 (zgrada u kojoj se nalazi i pizzerija Baskiera). Bilo nas je puno, veselile smo se (pilo se fino crno vino kao zdravica), razmijenile smo salvetice, dogovorile za druzenje i vidimo se uskoro na druzenjima. Slike ce biti dostupne na stranicama Udruge.

Uvijek najglasnija Jassy, predraga Biba sa svojim zaraznim smijehom, draga Amorfija (kakav nakit radi ta cura, pa to je fenomenalno), Jacy, Dubravka x2 (zene su pregenijalne, treba ih upoznati), Bozena (sifra = kanadski keksi sa cokoladom, vrijedna, marljiva i jako jako draga zenica), Natalia, Shalom i da ne nabrajam sad danima, ugodno se druzismo, pocastismo, razmijenismo ideje i zelje/pozdrave, te se rastadosmo do iduceg ponedjeljka (skoro pa smo ostale prenociti jer druzenju nikad kraja) :)

Kada u petak zaspah konacno, u glavi su mi se vrtile samo kutijice, papiri, boje, miris bitumena i ljepila za decoupage, salvete i smijeh veselih dekupaskih zena ;)

Tea i Natalija - hvala na predivnom ucenjem ispunjenom danu, a tebi Alma - hvala na mjestu za druzenje i okupljanju tako zabavnih zena/cura :) Sve vas puno volim i jedva cekam iduca druzenja sa svima :)

Broj komentara: 5:

Anonimno kaže...

Baš si lijepo opisala kako si se provela.
Šteta što i ja nisam bila s vama na otvorenju i u NB-u.
Lijep pozdrav,
Zondra Art

Ninochka kaže...

hvala, zondra, bit ce prilike za druzenja u to sam sigurna ;) znas kak se blizi lijepo i toplo vrijeme, potegnule bumo sigurno na neko dogadjanje u tvojim krajevima ;)

Mare kaže...

tako si to lijepo opisala da mi je bilo žao da nisam mogla biti s vama....

Unknown kaže...

hvala ti na divnom komentaru i clanku, drago mi je da si cijeli dan uzivala s nama :)))

Ninochka kaže...

tea, iskreno, divila sam se kako si uspjela izdrzati taj tempo :) nisi posustala do samog kraja kada smo se svi pozdravili s tobom :) upravo zbog te energije kojom zracis ljudi vole biti u tvom drustvu :)

 
Related Posts with Thumbnails